Тждень біології

2021-03-26

З 22 по 26 березня 2021р. чергували учні 7 класу.

Тема чергування: «Тиждень біології ».

Діти та вчителі Бандурівського ліцею дбають про своє здоров`я. Тому, як завжди, день розпочинається з ранкової зарядки. Під керівництвом класних керівників, учні в своїх кабінетах виконують фізичні вправи, часто – під музичний супровід.

22 березня в народі відзначають свято Сороки. По церковному календарю – Сорока святих. У цей день із тіста випікають жайворонків і пригощають ними друзів і знайомих. А ще цими жайворонками закликали весну: співаючи веснянки, розламували тих жайворонків і чіпляли їх на віти дерев, приваблюючи птахів, які на своїх крилах несли весну. Класні керівники в класах провели вікторину «Весну закликаєм».

У вівторок, 23 березня черговий клас проводив фотоконкурс «Моя сім`я”. Всі бажаючі прийняли активну участь та принесли багато світлин.

24 березня в Бандурівському ліцеї була проведена операція «Озеленення школи». Виявилось, що крім кімнатних квітів на підвіконні учні молодших класів вирощують цибулю та петрушку.

26 березня наша країна щорічно відзначає День птахів. Цього дня в Бандурівському ліцеї був проведений захід «Свято птахів». Учні слухали цікаві відомості про птахів, переглянули відео з записами голосів птахів, розповідали прислів’я, приказки, відгадували загадки, а також дізналися, як правильно виготовити штучну гніздівлю для птахів.

На виховних годинах класні керівники постійно наголошують про дотримання профілактичних заходів та гігієни. Учні кожен тиждень проводять зустрічі з медсестрою Плаксій Оленою Миколаївною. Діти слідкують за новинами щодо COVID-19 і багато про цей вірус знають.Класні керівники разом зі своїми учнями протягом тижня проводили години спілкування «Хвороби грязних рук», «Обережно, COVID !», «Правила поводження на канікулах».

/Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок1.jpg /Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок2.jpg

/Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок3.jpg /Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок4.jpg

/Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок5.jpg

/Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок6.jpg /Files/images/2021/26_bereznya_tij_bolog/Рисунок7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 49